Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Bij Pancratius vertrekken

Opzeggen lidmaatschap

Wij vinden het altijd jammer als leden tot de conclusie komen dat zij bij Pancratius willen vertrekken. Maar: alle respect daarvoor. Wij kunnen geen thuis zijn voor letterlijk iedereen. Dus wil je het lidmaatschap van Pancratius opzeggen, dan moet je gebruik maken van het opzeggingsformulier (alleen opzeggingen via dat formulier worden in behandeling genomen). Let alleen wel op: opzeggen moet vóór 15 mei van het lopende seizoen gebeuren. Anders ben je ook voor het volgend seizoen de contributie verschuldigd (in verband met de afdracht aan de KNVB en de geplande begroting van de vereniging). En da’s zonde, natuurlijk. Weet bovendien dat een opzegging pas is voltooid als je - per post of per e mail - een bevestiging vanuit de ledenadministratie heeft ontvangen. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, is het lidmaatschap dus (nog) niet opgezegd!

Het opzeggingsformulier kun je hier downloaden. Lukt dat niet, dan is een mailtje naar ledenadministratie@pancratius.com voldoende: we sturen je het formulier dan alsnog digitaal toe. En is de digitale weg niet je sterkste punt? Geeft niks. Stuur dan even een briefje naar het onderstaande adres en we sturen je het formulier meteen op papier naar je toe.

Ledenadministratie RKSV Pancratius
Postbus 287
1170 AG Badhoevedorp

Overschrijven naar andere vereniging:

Jammer natuurlijk, maar wil je overstappen naar een andere vereniging, dan dient dat vóór 15 juni te gebeuren. Je kunt je dan melden bij de nieuwe vereniging. Via Sportlink Club is het in verreweg de meeste gevallen niet meer nodig is overschrijvingsformulieren in te vullen. En de oude spelerspas hoeft ook niet meer aan de nieuwe vereniging te worden overhandigd.

Bij het aanmelden bij de nieuwe club wordt door het systeem automatisch bepaald of alles in orde is. En is dat niet het geval – bijvoorbeeld bij contributieschuld of boetes voor gele en/of rode kaarten – dan blokkeert het systeem ook automatisch de overschrijving. En kan er pas sprake zijn van een overschrijving als alle zaken zijn opgelost. Maar als er geen belemmeringen zijn, dan wordt een speler meteen overgeschreven en kan hij/zij ook meteen voor de nieuwe club uitkomen.

Banner ledenshop