Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Business achter Pancratius

Andere sportverenigingen hebben het over sponsoring. Maar wij spreken over de de ‘Business achter Pancratius’. Omdat wij de relatie met ondernemers en/of ondernemingen anders zien. Er andere dingen van verwachten. En hen dus ook anders willen benaderen. Allereerst de ondernemers die - als lid van de club, ‘van kinds af aan met de club verbonden’ of met hun kinderen in de huidige elftallen – jaarlijks bijdrage aan het financieel fundament van Pancratius. Zij zeggen: ik doe het voor de club, dus hoef ik eigenlijk – los van ‘een bord’ en ‘een banner’ – er niets voor terug. Tegen die ondernemers zeggen wij twee dingen:

  1. ‘Onze dankbaarheid is groter dan wij in woorden kunnen uitdrukken’.
  2. ‘Wij gaan toch proberen ervoor te zorgen dat u er zakelijk beter van wordt’.

Want het gaat er niet om ondernemers en/of ondernemingen te verleiden Pancratius te sponsoren. Het gaat erom samen met ondernemers en/of ondernemingen een individuele basis te vinden waarmee investeren in Pancratius zakelijk gewoon loont. En dat ‘lonen’ kan op verschillende terreinen. In directe business, door aantoonbaar klanten aan de relatie over te houden. In relatie tot de meer dan 1200 leden – met daarachter nog véél meer consumenten - maar ook op B2B gebied binnen onze primair voor dit doel opgerichte Business Club. Maar meer indirect kan ook: door een koppeling aan te brengen tussen de onderneming en een van de bredere maatschappelijke initiatieven die binnen Pancratius worden opgepakt. Waarmee die maatschappelijke initiatieven aan de eigen bedrijfspositionering kunnen worden gekoppeld. Op dat vlak is echt van alles mogelijk. Je moet er alleen anders naar kijken. En dat doen wij bij Pancratius dus ook. Altijd gericht op maatwerk en een plezierige samenwerking. Op de Pancratius-manier, dus.

En spreekt deze manier van denken en handelen u aan, stuur een mailtje naar Clemens Stricker of Rene Bakker (sponsorcommissie@pancratius.com). Dan nemen zij contact op. Niet om over geld te praten, maar eerst over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. De rest komt daarna vanzelf (of niet).

Banner ledenshop