Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Business achter Pancratius

Bij Pancratius spreken we niet over sponsoring maar over de "Business achter Pancratius". Samen met ondernemers en/of ondernemingen willen we Businesspakketten "op maat" samenstellen. Zodat iedere ondernemer op zijn manier zijn steentje kan bijdragen.

U kunt daarvoor altijd contact opnemen via sponsorcommissie@pancratius.com voor een afspraak met René Bakker of Clemens Stricker die binnen Pancratius verantwoordelijk zijn voor de sponsorcommissie. Zij zullen dan zo spoedig contact met u opnemen voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en te komen tot een bij uw bedrijf passend pakket waarmee u de club steunt. 

Business-pakketten

Om u een eerste idee te geven, geven we hier een overzicht van een aantal basispakketten.


Familie Partner
Mensen die de club om welke reden dan ook een warm hart toedragen, en dat als individu (dus niet verbonden aan een bedrijf of organisatie) tot uitdrukking willen brengen.

Kosten: 

200 euro per jaar

Wat krijgt u ervoor terug?
 

 • Vermelding op de Pancratius Family Wall of Fame

 • Voorrang bij inschrijving en/of kaartverkoop Pancratius evenementen.

 • Jaarbijdrage (€ 200,-) wordt in zijn geheel als horecategoed op de clubkaart gestort.


Elftal Partner & Belofte Partner
Stelt kleding en/of materialen ter beschikking van een zelf te kiezen elftal van Pancratius of aan een in overleg met de club te bepalen selectie.

Voorwaarden:
 

 • Alle spelers van het elftal krijgen dezelfde kleding/materialen;
 • Op de kleding mogen commerciële uitingen worden aangebracht. Dit volgens de richtlijnen van Pancratius. Afwijkingen daarvan moeten te allen tijden aan Pancratius worden voorgelegd en goedgekeurd;
 • Sportkleding wordt betrokken via Sportcenter Badhoevedorp;
 • Ten aanzien van andere materialen dan kleding – zoals tassen, ballen, materialen voor trainingen et cetera - wordt een lijst samengesteld van de kosten per item (zodat mensen kunnen kiezen).
   

Kosten:
 

300 euro per seizoen bovenop de kosten van de kleding en/of materialen
 

Wat krijgt u ervoor terug?
 

 • Vermelding op de Pancratius Family Wall of Fame;
 • Voorrang bij inschrijving en/of kaartverkoop bij Pancratius evenementen;
 • € 150,- wordt als horecategoed op de clubkaart van de Elftal Partner gestort;
 • € 150,- komt ten goede aan het gesponsorde elftal.

Wedstrijdbal
Voor iedereen binnen en buiten de club is het mogelijk een wedstrijdbal ter beschikking te stellen voor een wedstrijd naar keuze. Dit is altijd een nieuwe en officiële wedstrijdbal, die vervolgens eigendom wordt van Pancratius.


Kosten:

75 euro per bal

Wat krijgt u ervoor terug?


Bij de aanschaf van een wedstrijdbal wordt de persoon (of de onderneming als dat wordt gewenst) vermeld in het programmaboekje als dat er is. Als er geen programmaboekje is, wordt voorafgaand aan de wedstrijd publiekelijk gemeld wie de wedstrijdbal ter beschikking heeft gesteld.

Banner ledenshop