Close Menu
Meer dan een voetbalclub

OPZEGGING LIDMAATSCHAP

9 mei 2019
OPZEGGING LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap kan door middel van het opzeggingsformulier worden beëindigd vóór 15 mei van het lopende seizoen. Dit formulier kan schriftelijk of per mail worden verstuurd naar:

Ledenadministratie RKSV Pancratius
Postbus 287
1170 AG Badhoevedorp

of naar e-mailadres: ledenadministratie@pancratius.com

Ook een e mail zonder het formulier is toegestaan.

 

Let op:

  • Indien je na 15 mei opzegt dan is de hele contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd in verband met de afdracht aan de KNVB en de geplande begroting van de vereniging.
  • De opzegging is voltooid indien men een bevestiging vanuit de ledenadministratie heeft ontvangen per post of per e mail. Indien er geen bevestiging is ontvangen is het lidmaatschap niet opgezegd.


Overschrijven naar andere vereniging:

Als je wilt overstappen naar een andere vereniging dient dat vóór 15 juni te gebeuren. Je kunt je dan melden bij de nieuwe vereniging. 

Bij het aanmelden bij de nieuwe club wordt automatisch bepaald of, en welke overschrijvingsregels van toepassing zijn.
Bij goedkeuring van de aanmelding wordt de speler direct overgeschreven en kan hij of zij uitkomen voor de nieuwe vereniging.
Als het systeem de overschrijving blokkeert geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog)  niet door te voeren. ( denk bijvoorbeeld aan contributieschuld , boetes voor gele en rode kaarten)
Indien dit het geval is wordt contakt opgenomen met de oude club en zal overschrijven pas geschieden zodra deze schulden zijn voldaan.

Ook voor deze leden geldt dat er vóór 15 mei een schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie binnen moet zijn.