Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Lidmaatschap opzeggen vóór 31 mei per e-mail

27 mei 2018
Lidmaatschap opzeggen vóór 31 mei per e-mail

Het is belangrijk voor alle leden om te weten dat áls je het lidmaatschap bij Pancratius wilt opzeggen, je dit doet vóór 31 mei en uitsluitend schriftelijk of via e-mail.

Vorig jaar ontving onze ledenadministratie na het toesturen van de nieuwe contributiefactuur van minstens dertig leden de mededeling dat het lidmaatschap was opgezegd. Claire Hilbrand en John Everaardt van de ledenadministratie willen benadrukken dat opzeggen uitsluitend kan via het officiële formulier of door een e-mail te sturen aan ledenadministratie@pancratius.com 

Onnodige kosten voorkomen

Elke factuur kost Pancratius 2 euro en we krijgen ook per spelend lid een factuur van de KNVB. Het kost ons dus veel geld als we vergeten een afmelding door te geven omdat leden verzuimen dit langs de reguliere weg te doen. Claire en John vragen alle leiders/hoofdleiders en dergelijke die dit bericht lezen dit door te vertellen aan spelers/speelsters in jullie teams om onnodige kosten te voorkomen.

Officieel geldt een opzegging niet als die niet is gedaan voor de deadline van 15 mei en zouden wij formeel alsnog een jaar contributie kunnen eisen. Omdat dit allerlei vervelende consequenties heeft, willen we dit zoveel mogelijk voorkomen.