Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Vrienden Loterij belactie op 10 en 11 oktober

8 oktober 2018
Vrienden Loterij belactie op 10 en 11 oktober

Pancratius gaat binnen nu en enkele jaren verhuizen naar een nieuw complex. Om een mooie nieuwe accommodatie neer te zetten is een beetje extra geld meer dan welkom. Ook kan de vereniging altijd beetje extra geld gebruiken voor betere faciliteiten voor onze jeugd. Daarom doen wij mee aan de Belactie van de VriendenLoterij!

Op woensdag 10 oktober en donderdag 11 oktober kun je als lid van de vereniging een telefoontje verwachten met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Pancratius. Op woensdag vormen de spelers van de Pancratius Zondagselectie een belteam;

Meedoen is de moeite waard

Wij vragen je even goed naar hun verhaal te luisteren, want het is de moeite meer dan waard; voor jullie zelf, maar ook voor jouw vereniging Pancratius, want:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen: De VriendenLoterij keert tijdens de Belactie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht;
  • Voor elk verkocht lot ontvangen wij als club maandelijk Euro 6,75.

Op dit moment ontvangen wij jaarlijks 2.400 euro van de Vriendenloterij. Wij hopen dat jullie massaal gehoor gaan geven aan de oproep van de selectiespelers en we dus zoveel mogelijk loten verkopen, om zo extra geld voor de club te winnen! Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller en hoe beter we het nieuwe clubhuis van Pancratius kunnen realiseren en hoe beter we onze jeugd kunnen faciliteren. Daar gaan we samen toch voor?

Met vriendelijke groet,

Willem Hofmyster, Penningmeester Pancratius
Harry den Arend, voorzitter Pancratius