Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Gezocht: Versterking sponsorcommissie

8 oktober 2018
Gezocht: Versterking sponsorcommissie

Het onderhouden van de contacten met onze sponsors, werven van nieuwe sponsors, het up-to-date  houden van de sponsoruitingen, et cetera, het vergt veel tijd. Wie wil ons gaan helpen?

Een aantal vrijwilligers is elke week bezig met het op peil houden van het aantal sponsors dat onze vereniging steunt. Dat kost stiekem best veel tijd. Maar zoals met zoveel zaken; veel handen maken licht werk.

Wie wil ons gaan helpen?

Door het vertrek van een aantal vrijwilligers zijn we heel hard op zoek naar mensen die de club willen gaan helpen. Het helpt natuurlijk als je een breed netwerk hebt in Badhoevedorp/Osdorp en omgeving, maar er zijn ook mensen nodig die de contacten onderhouden en de correspondentie verzorgen en/of de contracten vorm geven. Kortom, wij zouden het heel fijn vinden om nieuwe enthousiaste sponsorcommissie leden te verwelkomen.

Neem contact op!

Neem contact op met Clemens Stricker (Clestricker@gmail.com) of René Bakker (sponsorcommissie@pancratius.com) en dan gaan we om de tafel op welke manier jij een hele goede bijdrage zou kunnen leveren.