Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Gwyneth Hendriks debuteert bij Ajax

7 november 2018
Gwyneth Hendriks debuteert bij Ajax

We kunnen (weer) trots zijn op onze jeugdopleiding!  Gwyneth Hendriks debuteerde afgelopen weekend bij Ajax 1 tegen Achilles '29. En de 6 jarige Jason Goring uit onze O8-1 (inzet) is na een korte stage en een teamtraining aangenomen bij Ajax.

Vanaf volgend seizoen ruilt Jason het rood witte tenue van Pancratius in voor het rood wit van Ajax en gaat daar de O8 versterken. Wij verwachten dat Ajax enorm veel plezier gaat beleven aan Jason, niet alleen een geweldige voetballer maar ook altijd vrolijk en enorm gedreven.

Droom

Waar Jason aan het begin staat om zijn droom uit te laten komen kwam die voor de 17 jarige Gwyneth Hendriks dit weekend dus al uit. Gwyneth speelde vanaf de Champions League tot de B junioren bij Pancratius om via het CTO opleidingsteam dit seizoen bij de Ajax selectie aan te sluiten. Dit weekend mocht zij in de wedstrijd tegen Achilles ’29 haar debuut maken in de vrouwen 1 van Ajax. Een geweldige mijlpaal voor haar! In deze wedstrijd scoorde voor Ajax ook de oud Pancratius speelster Eshly Bakker.

Heel veel succes Jason en gefeliciteerd Gwyneth!!