Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Christian Goring naar AZ; Youssef Laachkar naar Ajax

3 december 2018
Christian Goring naar AZ; Youssef Laachkar naar Ajax

De manier waarop Pancratius de jeugd begeleidt heeft haarvruchten afgeworpen. We zijn trots dat Christian Goring uit onze O11-3 na een aantal trainingen is aangenomen bij AZ en Youseff Laachkar uit de O8-1 bij Ajax zijn teamgenootje Jason gaat vergezellen. Gefeliciteerd Chirstian en Youssef en heel veel succes!!

Ook de KNVB wist de weg te vinden naar de velden van Pancratius waardoor Noah Deters en Jesse Veenendaal selectiewedstrijden mocht spelen voor de KNVB selectie O11. Jesse deed dit zo goed dat hij werd opgenomen in de selectie van de KNVB regio Amsterdam/Utrecht. Noah redde het helaas niet maar is wel een geweldige ervaring rijker.

Selectiewedstrijden

Bij de KNVB selectiewedstrijden O12 mochten vanuit onze O13-1 Saviola Simons en keeper Abdoullah Dardak meedoen. Beide deden het ook erg goed en Saviola is daardoor opgenomen in de voorlopige selectie en Abdoullah staat op de standby lijst.  Goed gedaan boys!!

Jeugdopleiding werpt vruchten af

Allemaal prestatie waar wij erg trots op zijn naast de wekelijkse successen die de teams behalen tegen gerenommeerde tegenstanders. Goed om te zien dat de weg die wij ingeslagen zijn met de jeugdopleiding vruchten afwerpt waardoor onze jeugdopleiding zich prima kan meten met de jeugdopleidingen andere gerenommeerde clubs. Dit is een groot compliment voor onze trainers die met grote passie deze talenten trainen en elke dag beter maken. Ga zo door!