Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Speel in de juiste kleding

3 december 2018
Speel in de juiste kleding

Soms is er discussie over de juiste kleding tijdens het spelen van een voetbalwedstrijd. Daarvoor hebben wij als club regels die je hier kunt nalezen. In dit bericht zetten we even kort de belangrijkste regels op een rijtje.
 

  1. Het officiële wedstrijdtenue van de afdeling voetbal bestaat uit een rood shirt met lange mouwen en witte kraag, een witte broek en rode sokken voorzien van het embleem van Pancratius op de linker borst, aangevuld met eventuele sponsoruitingen welke door het bestuur zijn goedgekeurd conform de uitgangspunten van het beleid en procedure beschreven in het sponsorreglement.
  2. Indien de tegenstander, bij een thuiswedstrijd van RKSV Pancratius, in dezelfde kleuren speelt, zal in overleg met de vereniging, voor een tenue met een andere kleur gekozen worden.
  3. Het wedstrijdtenue dient correct gedragen te worden(shirt in broek, kousen omhoog).
  4. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht.
  5. Onder clubkleding wordt verstaan: alle overige sportkleding, eventueel met het club embleem, aangevuld met eventuele sponsoruitingen welke door het bestuur zijn  goedgekeurd conform de uitgangspunten van het beleid en procedure beschreven in het  sponsorreglement, welke in team verband gedragen wordt, ter voorbereiding op en het vervoer naar wedstrijd activiteiten.

Bekijk hier de officiële regels