Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Net als Pancratius besparen op energiekosten

18 december 2018
Net als Pancratius besparen op energiekosten

Energie is een primaire levensbehoefte geworden en voor Pancratius één van de grootste kostenposten. Daarom laten wij ons sinds kort adviseren en bijstaan door ROSA Energy Services. Het bedrijf helpt particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen bij oplossen van energievragen en voorzien van energiebehoefte.

Ook kunt u zich laten informeren over zonnepanelen, LED verlichting, laadpalen voor elektrische auto's. Het toepassen van zonnepanelen is 1, maar hoe gaat deze reductie in KWh eruit zien op uw nota's?

Help Pancratius aan een bonus

Indien Rosa Energy daadwerkelijk een leuke besparing voor u kan realiseren en u wordt klant bij ROSA Energy Services, helpt u daarbij óók Pancratius. De club zal bij elke nieuwe klant een bonus ontvangen, die wij goed kunnen gebruiken om straks bij de bouw van het nieuwe clubhuis te investeren in een duurzame energievoorziening waadoor we de energierekening naar beneden kunnen brengen.

Contact

Indien u als lid of sponsor eens een vrijblijvende en kosteloze analyse op maat wenst voor uw situatie, wendt u zich dan tot ROSA Energy Services via info@rosa-energy.nl of telefonisch via 06-53726001 of 06-12221280. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op de site www.rosa-energy.nl

 

 

Willem Hofmijster (Penningmeester) RKSV Pancratius