Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Opknapbeurt speeltuintje

18 januari 2019
Opknapbeurt speeltuintje

Op dit moment wordt gewerkt aan een flinke opknapbeurt van het speeltuintje.

Natuurlijk hadden we verwacht en gehoopt dat de verhuisplannnen naar de Veldpost achter het Ramada hotel al concreter zouden zijn. helaas lopen we elke keer weer tegen vertragingen aan. Ondertussen ging de kwaliteit van het speeltuintje zienderogen achteruit.

Veilig

Daarom is besloten het speeltuintje toch nog maar een keer onder handen te nemen. Inmiddels is een 20 cm dikke laag met schors aangebracht. Die zorgt ervoor dat jullie kinderen weer veilig kunnen spelen en ook dat de kleding schoon blijft. We danken uiteraard de vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd om ook dit karweitje weer te klaren.

Likkie verf

De toestellen zijn verder bruikbaar en het toestel waarvan het draaigedeelte stuk was, is gerepareerd. Dit voorjaar willen we de toestellen ook nog heel graag een likkie verf geven. We zijn daarvoor op zoek naar enkele liefhebbers die goed overweg kunnen met een verfkwast en het zou ook niet gek zijn als ze een blik verf kunnen regelen. Ook die vrijwilligers die zich kunnen melden bij Willem Hofmyster of Dirk Louman, prijzen wij bij voorbaat al de hemel in.