Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Pancratius krijgt 3 mille voor Pannaveldje

6 november 2019
Pancratius krijgt 3 mille voor Pannaveldje

Onlangs ontving Pancratius van de Rabo Bank een cheque van 2.917 euro als bijdrage voor de aanleg van een Pannaveldje.

De Rabo bank is een maatschappelijk betrokken sponsor van sport in de breedtste zin. In het kader van de zogenaamde Club Support Campagne stelde de bank onlangs een ton beschikbaar voor clubs en verenigingen.

Pancratius heeft uiteraard zijn vinger opgestoken om ook een bijdrage te mogen ontvangen uit deze geldpot. Daarvoor moesten we aangeven voor welke besteding we in aanmerking dachten te komen voor een deel van dat bedrag. Pauline Schönhage (secretaris) bedacht dat het Pannaveldje van Pancratius een mooie besteding zou zijn.

Slagzin

Paul Smorenburg (Communicatie) bedacht een pakkende slagzin - "Schaven aan hun techniek en skills doet onze jeugd op het PancratiusPannaveldje" – en René Bakker (Sponsoring) en Werner Leermakers (jeugdvoorzitter) waren bereid de feestelijke uitreikingsavond van de Rabobank te bezoeken in de Stadsschouwburg.

2.917 euro

Op de foto staat Werner erbij alsof hij een begrafenis bezoekt en pinkt Reneetje een traantje weg van de emotie die hem net iets te veel werd. Terecht, want een prachtig bedrag van 2.917 euro was het resultaat van de gezamenlijke inspanning van de vier bestuursleden, die wij hier dan ook hartelijk bedanken.

Pannaveldje

Gezien de situatie dat we binnen enkele jaren moeten verhuizen, is nog niet zeker dat we het geld ook direct daadwerkelijk gaan investeren in het Pannaveldje. Dat is inderdaad hard aan vernieuwing toe, maar… het is een mooi potje om te reserveren voor later.