Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Al een cadeautje voor Sinterklaas? Koop nu een SoccerBoxer

26 november 2019
Al een cadeautje voor Sinterklaas? Koop nu een SoccerBoxer

Je eigen Pancratius-onderbroek  wie wil dat nou niet?

We zitten in de donkere dagen voor Sinterklaas en Kerst. Hoe kun je die maanden beter opvrolijken dan het kopen en geven van leuke cadeautjes aan elkaar. Maar wát moeten we elkaar nou geven? Dit jaar is dat in elk geval geen probleem, want Pancratius heeft unieke boxershorts laten ontwikkelen.

Sinterklaas

Nog maar iets meer dan een week en dan is het weer Sinterklaasavond. Sinterklaas is al heel hard aan het denken wat hij de Pancratius-leden gaat schenken. Maar dit jaar is het voor hem een stuk makkelijker. Hij gaat namelijk de speciale Pancratius boxer short bestellen en bij alle leden van Pancratius in de schoen stoppen.

Kerstman

En als Sinterklaas voorbij is, arriveert de Kerstman alweer in het land. Ook deze oude brave borst is altijd hard op zoek naar originele cadeaus om onder de Kerstboom te leggen. En raad eens? Hij heeft ons verteld dat hij zeer zeker zal overwegen de unieks Pancratius boxer shorts in te laden op zijn arrenslee die door heel Nederland cadeautjes over Nederland verspreidt.

Bestellen via je mobiele telefoon

Het bestellen van deze unieke Pancratius boxershorts is heel erg eenvoudig. Binnen één minuut kunnen Sinterklaas en de Kerstman de bestelling doen via hun mobiele telefoon.

Alle maten

Voor stoere Pancratius-spelers die nu gaan roepen; ja, maar zijn die boxershorts er wél in mijn maat? Wij verzekeren je dat het niet uitmaakt hoe groot je bent geschapen. En voor de dames: de onderbroeken zijn beschikbaar voor heren, maar ook voor dames en natuurlijk voor jongens als meisjes.

Strijkstok

Pancratius heeft contact gehad met Sinterklaas op zijn hoofdkantoor in Madrid en óók met de Kerstman op de Noordpool. Beide heiligmannen dragen de Rooms Katholieke voetbalclub Pancratius een warm hart toe en hebben toegezegd dat zij voor elke boxershort die zij kopen 2 euro rechtstreeks storten op de bankrekening van Pancratius.

Altijd leuk

De onderbroeken zijn natuurlijk ook gewoon leuk voor een verjaardag en wat dacht je ervan om als aardigheidje een heel team in Pancratius boxershorts te steken. Pancratius wil heel graag een uniforme uitstraling in kleding en wat is er dan mooier als je weet dat je onder je prachtige Pancratius-tenue allemaal dezelfde unieke Pancratius boxer short draagt.

Wacht dus niet en bestel nu!