Close Menu
Meer dan een voetbalclub

UPDATE Banenpool Pancratius koppelt sporter en bedrijfsleven

21 januari 2020
UPDATE Banenpool Pancratius koppelt sporter en bedrijfsleven

Vindt een stageplaats of baan of vindt een stagiair via de Pancratius Banenpool.

Onlangs is Pancratius gestart met een nieuw initiatief: de Pancratius Banenpool. Via deze pool willen wij sport en bedrijfsleven in de regio aan elkaar koppelen. De spelers van onze club die op zoek zijn naar een stageplek of een vaste of parttime baan bieden wij de mogelijkheid op ons platform http://www.pancratius.com/banenpool te zoeken in het aanbod van stageplaatsen en vacatures van de partnerbedrijven van Pancratius.

Voordeel voor de bedrijf en sporter

Voor het bedrijfsleven in de regio, bieden wij de kans te putten uit de grote groep jonge, sportieve en ambitieuze mensen die veelal aan het begin staan van hun maatschappelijke carrière. Ook willen wij met dit initiatief een bijdrage leveren aan het oplossen van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, zéker ook een groeiend probleem in onze regio.

Vraag en aanbod

De Pancratius Banenpool is eind december 2019 van start gegaan. Het is dus hét moment voor huidige en toekomstige Partner-organisaties van Pancratius om aan te halken op dit initiatief. U kunt uw vacature / stageplaats actief onder de aandacht van onze leden gaan brengen. Wij zorgen voor een wekelijkse update op de homepage.

Meld uw vacature

Mocht u een vacature / stageplaats beschikbaar hebben, willen wij u vragen het registratieformulier in te vullen en te versturen naar banenpool@pancratius.com. Na het ontvangen van uw ingevulde registratieformulier zal uw vacature zo spoedig mogelijk op het platform geplaatst worden. Wanneer de vacature is vervuld, zullen wij deze met uw toestemming dan ook weer verwijderen, zodat we de Pancratius Banenpool altijd actueel en up-to-date houden.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben over de Pancratius Banenpool willen wij u vriendelijk verzoeken te mailen naar Edwin Stolwijk, banenpool@pancratius.com