Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Danny Hijzelendoorn tekent bij voor een jaar

10 december 2019
Danny Hijzelendoorn tekent bij voor een jaar

Vorige week heeft onze hoofdtrainer van de Zondagselectie voor een jaar bijgetekend.

Pancratius is zeer tevreden over Danny Hijzelendoorn. Sinds het begin van het vorig seizoen ('18-'19) staat de nog jonge trainer voor de groep in Badhoevedorp. Vorig seizoen eindigde zijn mannen die in de tweede klasse spelen in de middenmoot.

Pancratianen

'Danny heeft veel Pancratianen die waren uitgewaaierd naar andere clubs of soms gestopt aan zich weten te binden. Daardoor staat er dit jaar een echte vriendenploeg op het veld. Dat vertaalt zich in de resultaten en daarvoor spreken wij onze waardering uit met deze contractverlenging', aldus Alfred Kok, bestuurslid technische zaken. 

Periodetitel

Eind november werd de eerste periodetitel binengehaald. Samen met Soest en HBC strijdt Pancratius om de bovenste plaatsen. Aanstaande zondag kan Pancratius een goede stap zetten op weg naar misschien nog wel veel meer dit seizoen. Dan komt Soest op bezoek dat op dit moment 1 punt achter Pancratius staat.

Feestje

Het Bestuur heeft niet willen wachten en wil met de vroege bekendmaking van de contractverlenging voor een jaar rust brengen in de groep. 'Dan kan het nog weleens een leuk feestje worden, in mei', blikt Kok optimistisch vooruit.