Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Lidmaatschap opzeggen en nieuwe contributiebedragen

14 mei 2022
Lidmaatschap opzeggen en nieuwe contributiebedragen

Het Bestuur heeft de contributiebedragen voor het seizoen 2022-2023 vastgesteld. Deze zijn gelijk aan die in het seizoen '21- '22. Wil je opzeggen, doe dat dan vóór 1 juni 2022.

Het verheugt het Bestuur dat zij de hoogte van de contributie gelijk heeft kunnen houden aan het afgelopen seizoen. Alle bedragen per leeftijdscategorie zijn na te lezen op de speciale contributiepagina Daar kunt u ook lezen op welke manier de contributie wordt geïnd en hoe u - indien van toepassing op uw situatie - gebruik kunt maken van gemeentelijke bijdrages. Heeft u na lezing toch nog vragen, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@pancratius.com. Dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Pancratius opzeggen, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@pancratius.com. Opzeggen voor het nieuwe seizoen doe dan dan vóór 1 juni 2022, maar in verband met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen, zouden we het fijn vinden als je dat doet vóór 15 mei. Een opzegging is pas voltooid als je per post of per e-mail een bevestiging vanuit de ledenadministratie hebt ontvangen. En is de digitale weg niet je sterkste punt? Geeft niks. Stuur dan even een briefje naar het onderstaande adres en we sturen je het formulier zo snel mogelijk toe per post.

Ledenadministratie RKSV Pancratius
Postbus 287
1170 AG Badhoevedorp