Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Rabo ClubSupport actie: help Pancratius aan een tent

19 oktober 2020
Rabo ClubSupport actie: help Pancratius aan een tent

Evenals vorig jaar staat Pancratius weer op het lijstje van de actie Rabo Clubsupport. Tot en met 25 oktober kan iedereen die een rekening heeft bij Rabobank Amsterdam stemmen op Pancratius.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Vorig jaar hebben wij via deze actie 2.917 euro mogen ontvangen. Samen met de 10.000 euro die wij ontvingen van de postcodeloterij hebben wij ons pannaveldje kunnen aanleggen. Pancratius hoopt ook dit jaar weer voldoende stemmen te krijgen en wil het budget dat de Rabo Bank ter beschikking stelt gebruiken voor de aanschaf van een tent die ons in staat stelt meerdere bezoekers te ontvangen op ons complex, zeker als ook na 11 november nog beperkende bezoekersaantallen in de kantine gelaten mogen worden. Daarna komt de tent uiteraard ook prima van pas bij toernooien en evenementen.

Wacht niet langer en stem! 

Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct door in te loggen in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport.  Via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’, kun je klikken op Rabo ClubSupport. Zoek hier naar Pancratius.