Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Pancratius schaft wedstrijdanalyse-apparatuur aan

11 oktober 2020
Pancratius schaft wedstrijdanalyse-apparatuur aan

Pancratius heeft apparatuur aangeschaft waarmee het perfecte wedstrijdanalyses kan maken. Voorlopig wordt de apparatuur ingezet voor selectie-elftallen om wedstrijden terug te kijken.

De Technische commissie verwacht dat de trainers van de selectie-elftallen veel profijt hebben van deze apparatuur om hun selecties nog beter voor te bereiden op wedstrijden.

Veel mogelijkheden

Verbonden aan de video-apparatuur is een 100% online analyseplatform. Dat is volledig ingericht op het snel kunnen analyseren en samenvatten van wedstrijden. Zo is het mogelijk om tijdens en na een wedstrijd te taggen. Dat betekent dat de trainer bijvoorbeeld alle hoekschoppen, vrije trappen of keepersacties snel achter elkaar kan zetten. Zo kan hij heel gericht werken aan tactische en technische verbeteringen. Uiteraard kunnen de beelden worden afgespeeld op groot scherm, zodat in staf- of teamverband kan worden gekeken.

 

Wij danken de sponsoren voor het aanschaffen van de apparatuur: Auditci Consultants van Edwin Stolwijk en Accountant Van der Meer & Co van Emile van der Meer