Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Algemene Ledenvergadering 24 november

11 november 2020
Algemene Ledenvergadering 24 november

Op dinsdag 24 november houdt Pancratius haar algemene ledenvergadering. Door corona zijn er beperkingen in het aantal leden dat wij kwijt kunnen. Meld je daarom op tijd aan.

Door de beperkingen als gevolg van corona kunnen wij geen onbeperkt aantal leden toegang geven tot de kantine. Om zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen de vergadering te bezoeken, zullen wij de vergadering – zo nodig - laten plaatsvinden in drie shifts. De eerste start om 19.00 uur; de tweede om 19.45 uur en de derde om 20.30 uur. Klik hier voor de agenda. Per shift kunnen wij maximaal dertig personen toelaten. Bij binnenkomst en vertrek van de kantine adviseren wij u een mondkapje te dragen. Tijdens de vergadering is mondkapje niet nodig. Wij verzoeken iedereen om tijdens de vergadering op de stoel te blijven zitten.

Aanmelden

Meld je aan bij onze secretaris Pauline Schönhage via e-mailadres secretaris@pancratius.com of p.schonhage@gmail.com. Na aanmelding zal zij jullie indelen in één van de tijdslots en dit via mail kenbaar maken. Ook ontvang je dan via dezelfde e-mail de  financiële jaarstukken.