Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Maak ons los! Koffie te koop

23 december 2020
Maak ons los! Koffie te koop

Steun je club in deze financieel zware tijden en koop een kilo koffie. Meer dan 60 mensen gingen je al voor.

Door de kantinesluiting kunnen we helaas ook geen koffie verkopen. Dat gaat om vele honderden kopjes koffie per week. Dat betekent niet alleen dat we met een inkomstenderving zitten, maar ook dat we met een flinke voorraad koffiebonen zitten.

Schappelijke prijs
De koffiebonen zijn van het merk Roma Classico en kunnen worden gebruikt in alle typen koffiemachines die draaien op koffiebonen. De bonen zitten verpakt in zakken van 1 kg en u kunt ze kopen bij ons voor de schappelijke prijs van 10 euro. Onze leverancier Coffee Click ondersteunt deze actie en stort 10 euro in de clubkas voor elke kilo koffie die jullie kopen.

Bestellen

Wil je jouw club steunen door één of meerdere zakken koffie te kopen, stuur dan een mail naar sponsorcommissiepancratius@gmail.com. Vermeld in de mail je mobiele nummer en je adres. Als de bestellingen binnen zijn, laten we zo snel mogelijk weten op welke dag u de pakken kunt afhalen en betalen bij de kantine. Dat kan gewoon met een tikkie.

De actie is inmiddels al een succes. Meer dan 60 mensen kochten inmiddels een of meerdere kilo's koffie. We willen al deze mensen met hart voor de club enorm bedanken voor de steun! Heb je de actie gemist, neem dan alsnog actie en bestel!