Close Menu
Meer dan een voetbalclub

(Tante) Ali Eijs overleden

30 december 2020
(Tante) Ali Eijs overleden

Tante Ali Eijs is overleden. Rouwplechtigheid 30 december

Gisteren bereikte ons het verdrietige bericht dat afgelopen woensdagavond, een half uur voordat zij 94 jaar zou worden, is overleden mevrouw Ali Eijs – Bos.

Tante Ali Eijs heeft samen met haar man Jan, jarenlang een sportwinkeltje aan huis gehad op de Sloterweg. Daar was zij altijd op de achtergrond aanwezig. Voor Pancratius maakte zij in het begin de cornervlaggen en maakte van de shirts met lange mouwen shirts met korte mouwen. In de winters toen het nog vroor dat het kraakte hielp zij Jan bij de verkoop van schaatsen terwijl Jan de schaatsen aan het slijpen was.

Jeugd kent haar ook

De meeste van de jongere generaties kennen tante Ali ook, namelijk als de vrouw die bij het ome Jan Eijs toernooi de beker kwam uitreiken. Dat heeft zij tot op het laatste toernooi, vorig jaar, gedaan. Vandaag 30 december 2020 zal de afscheidssdienst gehouden worden in de  H.H. Engelbewaarderskerk aan de Pa Verkuijllaan in Badhoevedorp. Aansluitend zal de rouwstoet langs, voor Ali, bekende plekken in het dorp rijden waaronder Pancratius.

Wij wensen de familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Harry den Arend