Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Danny Hijzelendoorn verlengt contract bij Pancratius

30 december 2020
Danny Hijzelendoorn verlengt contract bij Pancratius

Vorige week is overeenstemming bereikt met Danny om zijn contract met Pancratius te verlengen.

Hoewel de competitie in zijn tweede contractjaar ( ’19 – ’20) vanwege corona werd stilgelegd in maart en ook het derde jaar alweer in december stil kwam te liggen, is Pancratius tevreden over het functioneren van Danny.

Prima prestaties

In het eerste jaar eindigde Pancratius in de middenmoot. In zijn tweede (afgebroken) seizoen bij Pancratius presteerde het eerste elftal uitstekend. In de eerste negen wedstrijden werd zelfs geen enkel punt verloren. Bij het stilleggen van de competitie stond het team van Danny er nog uitstekend voor om via de nacompetitie aanspraak te maken op promotie naar de eerste klasse.

Clubman

Danny is een clubman die al vele jaren actief is bij de club en daardoor een grote aantrekkingskracht uitoefent op jonge spelers die eerder zijn vertrokken bij Pancratius om hun carrière weer voort te zetten bij hun oude jeugdliefde. Zijn enthousiasme en vakmanschap zorgde ervoor dat er een aantrekkelijk spelend elftal op het veld stond dat daarnaast ook goed presteerde. Dat was voor Pancratius een belangrijk argument om het contract van Danny te verlengen. Daardoor is hij in ieder geval aan Pancratius verbonden tot het einde van het seizoen ’21 – ’22. Ondertussen houden we natuurlijk hoop dat de competitie van dit jaar alsnog (gedeeltelijk) wordt uitgespeeld. De KNVB zal hierover na de persconferentie op 12 januari een beslissing nemen.