Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Drink koffie van CoffeeClick en verdien 750 euro voor je club

9 januari 2021
Drink koffie van CoffeeClick en verdien 750 euro voor je club

Werk jij ergens waar koffie wordt gedronken? En wil jij Pancratius helpen? Dan kan dat! CoffeeClick sponsort de club als een Pancratiaan een nieuwe klant aanbrengt.

CoffeeClick, de leverancier van koffie bij Pancratius, voelt zich verbonden met onze club. Eerder sponsorde het bedrijf onze club voor elke kilo koffie die werd verkocht met een tientje. Cas Knegt van CoffeeClick: ‘Wij wilden Pancratius graag helpen in deze moeilijke tijd voor de club. Wij zijn heel trots dat de koffieverkoopactie zo’n succes is geworden: in een maand tijd is er door Pancratius 120 kg koffie verkocht! In CoffeeClick termen zijn dit 15.000 koppen koffie!.’

2.400 euro

Pancratius heeft door deze actie 2.400 euro in de kas kunnen storten. Het bedrijf van Knegt wil zelfs nog meer doen. ‘Werk jij ergens waar koffie wordt gedronken? En wil jij ook de club helpen? Dan kan dat! Wij sponsoren Pancratius met minimaal € 750,- wanneer jij of jouw werkgever kiest voor onze koffie bij jullie op het werk. Een win-win situatie waarbij jij en je collega’s genieten van heerlijke koffie en de clubkas van jouw vereniging gevuld wordt met een mooie bonus!

Direct een nieuwe klant aanbrengen

Wat moet je hiervoor doen? Ga naar www.coffeeclick.nl/clubbonus of bel naar 06 15 34 88 30 (Cas Knegt) voor meer informatie.