Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Steun Pancratius met een tikkie

11 februari 2021
Steun Pancratius met een tikkie

Op initiatief van een aantal ouders start Pancratius een volledig vrijwillige tikkie-actie om de club financieel te ondersteunen.

Waarom deze tikkie-actie?

De kantine van Pancratius is helaas al langere tijd gesloten. Dat betekent géén inkomsten uit een kopje koffie of een zakje chips. Het lijkt erop dat dit voorlopig niet gaat veranderen. Gelukkig kan de jeugd t/m 18 jaar nog steeds trainen en zorgen we samen met trainers en leiders voor een wisselend programma op de zaterdagen en zondagen. De jongeren blijven op die manier ‘in shape’ en zijn er even uit na een dag online lessen volgen.  Om de inkomsten aan te vullen heeft een aantal ouders het initiatief genomen om een zogenaamde tikkie-actie te starten. De door ouders ‘bespaarde’ kopjes koffie komen op deze manier toch nog voor een deel bij de vereniging terecht.

Wat gaat er gebeuren?

Een dezer dagen ontvangen alle ouders via de team-app van hun kind van Pancratius een appje op hun telefoon namens het bestuur van Pancratius. De tekst van het appje luidt:

“Steun Pancratius via een tikkie. Je bent uiteraard tot niets verplicht en je mag het bedrag waarmee je jouw club steunt helemaal zelf invullen.”

Met andere woorden: je bent uiteraard absoluut niet verplicht iets te betalen. Het standaard bedrag dat we voor jullie hebben ingevuld is nul euro en je kunt zelf elk bedrag invullen dat je wenst. We zijn blij met elke euro, omdat jullie op die manier de club financieel ondersteunen.

We hopen dat deze actie een groot succes wordt en danken jullie bij voorbaat hartelijk!