Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Geslaagde tikkie-actie levert bijna 3.000 euro op

16 februari 2021
Geslaagde tikkie-actie levert bijna 3.000 euro op

Hartverwarmend! Dat is het resultaat van de tikkie-actie die Pancratius afgelopen weekend startte. De opbrengst is tot nu toe maar liefst 3.000 euro.

Op initiatief van een aantal ouders dat enkele keren per week voor het hek van Pancratius staat te wachten tot hun kroost weer van het veld komt na een uurtje training, stuurde Pancratius vorige week een "tikkie" naar alle ouders van alle jeugdleden. In het begeleidende appje werd geheel vrijblijvend een beroep gedaan op die ouders om de club van hun zoon of dochter te steunen met een vrijwillige bijdrage.

Centen tellen

Omdat wij natuurlijk niet in de portemonnee van de leden kunnen kijken gaven wij vooraf aan blij te zijn met elke euro die binnen zou komen. En wat blijkt, we zijn een echte vereniging waar de leden achter elkaar gaan staan in moeilijke tijden. De penningmeester was dagelijks druk met het bij elkaar leggen van de dubbeltjes en kwartjes en meldde vanavond dat hij inmiddels een heel mooi bedrag van 2.850 euro bij elkaar heeft geteld. Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de financiële ondersteuning van de club. 

Actie gemist?

Heb je nou de actie gemist en denk je: 'daar had ik ook graag aan meegedaan', lees dan hier terug wat deze actie inhield. Als je een mailtje stuurt naar johneveraardt@hotmail.nl , dan zal hij alsnog een tikkie naar u sturen.

PANCRATIUS, MEER DAN EEN VOETBALCLUB !