Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Aantal Pancameiden bijna verdriedubbeld

3 september 2021
Op de foto: V.l.n.r. Jacky, Kira en Linde op de ouderavond voor de MO10 en MO12

De afgelopen maanden heeft Pancratius vol ingezet op het enthousiasmeren van jonge voetbalsters. Met succes. Inmiddels is het aantal onderbouwleden verdriedubbeld.

Een voetbalclub is pas echt compleet als de samenleving terug te zien is in de populatie voetballers én voetbalsters! Na de aanstelling van technisch jeugdcoördinator onderbouw Linde Heppener is eerder dit jaar in samenwerking met Hoofd Jeugdopleidingen Bert Rijmers en techniektrainer Justin Ruijter een start gemaakt met Pancameiden.

Binnenkort een derde meidenteam

Wat begon met een open meidendag is uitgegroeid tot een wekelijkse training (vóór meiden, dóór meiden) en de komst van twee onderbouw meidenteams. De MO10 en MO12 komen uit in een jongenscompetitie en staan onder leiding van Jacky Jongbloed en Kira van Kerkwijk, beide speelsters van de MO19-1. Inmiddels is het aantal onderbouwleden verdriedubbeld en kunnen wij waarschijnlijk over een paar maanden een derde meidenteam inschrijven!

Wil jij ook een keer meedoen met een Pancameiden training? Meld je dan aan voor een gratis proefles via pancameiden@gmail.com.

Volg ons ook op Instagram of Youtube! @pancameiden

Pancameiden, voor meiden, door meiden!