Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Liever een biertje dan een bekeuring

10 september 2021
Liever een biertje dan een bekeuring

Geeft u ook liever uw geld uit aan een biertje dan aan een boete? Parkeer dan voortaan uw auto uitsluitend in daarvoor bestemde vakken. Doet u dat niet dan heeft u binnenkort onherroepelijk een parkeerbon op uw raam.

Onlangs is ‘handhaving’ langs geweest bij Pancratius om de parkeeroverlast te bekijken. Het is die dag nog bij waarschuwingen gebleven, maar…de volgende keer trekken ze zeker hun bonnenboekje. Natuurlijk is het ieders eigen verantwoordelijkheid, maar wij willen er toch nog een keer nadrukkelijk op wijzen dat u uitsluitend mag parkeren IN de daartoe bestemde vakken. Doe dat ten eerste omdat u heel veel overlast bezorgt aan buurtbewoners die hun eigen oprit niet meer afkunnen. Maar doe dat ten tweede voor uw eigen portemonnee.

Handhaving komt geen wedstrijdje kijken

Een gewaarschuwd mens telt voor twee: Vanaf komend weekend zal Handhaving regelmatig een bezoek brengen aan onze club. Niet om een wedstrijdje te komen kijken, maar om een flinke prent op uw voorruit te leggen. Kom dus lopend of op de fiets, we waarschuwen voor de laatste keer en als club hebben we bovendien liever dat uw goede geld uitgeeft in de kantine in plaats van aan een bekeuring van 120 euro.