Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Doe boodschappen bij AH en sponsor Pancratius

11 september 2021
Doe boodschappen bij AH en sponsor Pancratius

Aanstaande maandag 13 september start supermarkt AH met een fantastische landelijke actie. Met de actie Voetbalpassie spaart u drie weken lang automatisch voor harde euro’s voor Pancratius als u uw boodschappen afrekent aan de kassa. Installeer vandaag nog de AH-app en doe mee!

Albert Heijn is partner van de KNVB en heeft een groot hart voor voetbal. Dat geldt voor de topsport, maar zeker ook voor de ruim 1,3 miljoen amateurvoetballers die wekelijks het veld op gaan. Voor hen, voor jullie dus eigenlijk start de supermarkt een unieke actie waarmee je geld kan binnenhalen voor je club, simpelweg door je boodschappen te doen bij Albert Heijn. In Badhoevedorp, Amsterdam en overal in Nederland. 
Lees hieronder in 12 vragen en antwoorden hoe je mee kunt doen aan deze spaaractie. Heb je daarna toch nog vragen, stuur dan een e-mail naar communicatie@pancratius.com

 

Twaalf vragen over de actie Voetbalpassie

 

 1. Wanneer begint en eindigt de actie?

  De actie begint op 13 september en eindigt op 4 oktober. Drie weken lang kunt u sparen voor Voetbalpassiepunten
   
 2. Dat kost me zeker geld en moeite?

  Nee, als u meedoet aan de actie kost dat helemaal niks. En het kost u ook geen moeite, want alles gaat automatisch. Het enige wat u moet doen is het installeren van de AH-app op uw mobiele telefoon. Eenmalig kiest u voor de actie Voetbalpassie, waarna u in het zoekvak kiest voor Pancratius. De caissière scant uw Voetbalpassiekaart bij het afrekenen en Pancratius profiteert.
   
 3. Wat moet ik doen als ik niet weet hoe ik de AH-app op mijn telefoon zet?

  Vraag even aan uw zoon of dochter of aan uw kleinzoon of kleindochter om de AH-app te installeren op uw telefoon. Voor Apple en voor Samsung.
   
 4. Hoeveel spaar ik met deze actie voor Pancratius?

  Bij iedere €1 aan deelnemende producten spaar je 1 passiepunt. Bij 10 passiepunten heeft u een volle kaart en ontvangen wij als club 1 euro. En daarna gaat u natuurlijk gewoon automatisch door met sparen voor de tweede, derde of vierde volle spaarkaart, net zolang tot de actie afloopt op 4 oktober.
   
 5. Schiet ik er zelf ook nog wat mee op als ik meedoe?

  Zeker. Als u meedoet aan de actie, is dat niet alleen leuk voor ons als club, maar ook voor uzelf, want u kunt er bij het eenmalig selecteren van de actie voor kiezen om kans te maken op vette voetbalprijzen, zoals tickets voor wedstrijden van het Nederlands elftal en rondleidingen door grote stadions. Maar ook een weekendje naar Lieke Martens in Barcelona of naar RB Leipzig in Duitsland behoren tot de prijzen.
   
 6. Wat kunt u doen om méér te sparen?

  Ruim 1.500 producten die in de schappen liggen bij Albert Heijn doen mee aan de actie. U kúnt dus meer sparen door vaker te kiezen voor juist die producten. In ieder geval spaart u passiepunten als u fruit koopt, brood of Unileverproducten. Kijk in de AH-app voor alle deelnemende producten.
   
 7. Geldt de actie ook bij een AH-to-go winkel?

  Ja, ook als u bij een AH-to-go winkel iets koopt, bijvoorbeeld op een station of op Schiphol, spaart u mee voor passiepunten.
   
 8. Ik reken altijd af door mijn boodschappen zelf te scannen. Kan ik dan ook meesparen?

  Dat kan zeker. Bij het afrekenen wordt u daarop vanzelf attent gemaakt.
   
 9. Kan ik ook passiepunten sparen voor Pancratius als ik bij een andere Albert Heijn dan die in Badhoevedorp mijn boodschappen haal?

  Ja, als u in de app heeft ingesteld dat úw passiepunten naar Pancratius gaan, geldt dat ook als u afrekent in Deventer, Groningen of waar dan ook.
   
 10. Kan ik ook passiepunten sparen als ik online winkel bij AH?

  Ja, ook als u uw boodschappen online bestelt en thuis laat bezorgen, kunt u passiepunten sparen.
   
 11. Kan mijn oma in Eindhoven ook voor Pancratius sparen?

  Ja, dat kan zeker. Als je de AH-app op je telefoon hebt staan, kun je bij alle winkels van AH door het hele land passiepunten sparen. Zorg er dus voor dat je oma of je tante de AH-app op haar mobiele telefoon zet of help even een handje als ze dat ingewikkeld vinden. Leg ook even uit wat ze moeten doen als ze hun boodschappen gaan afrekenen bij AH. Dat helpen geldt natuurlijk ook als je oma gewoon in Badhoevedorp woont.
   
 12. Hoe kan ik bijhouden hoeveel passiepunten ik heb gespaard?

  Als je meedoet aan de actie (of je oma, tante, buurvrouw etc), kun je altijd via de app kijken hoeveel passiepunten jij al hebt gespaard voor Pancratius. Wij als club kunnen ook checken hoeveel passiepunten en dús hoeveel geld er al bij elkaar is gespaard door iedereen bij elkaar die Pancratius heeft opgegeven als favoriete club.

Nog even kort alles op een rijtje hoe je spaart voor Pancratius met de AH app

 1. Download de AH app als je deze nog niet hebt
 2. Ga naar Voetbalpassie op de homepage van de AH app onder Mijn Albert Heijn
 3. Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies voor Pancratius
 4. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten
 5. Sponsor je club met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.