Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Grote Clubactie: koop loten en steun Pancratius

11 september 2021
Grote Clubactie: koop loten en steun Pancratius

Op 18 september start de grote clubactie. Voor 3 euro per stuk maakt u kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, een auto, een keukenbon ter waarde van 10.00 euro en nog duizenden kleinere prijzen.

De Grote Clubactie is vernieuwd en eenvoudiger dan ooit! Vroeger gingen de leden langs de deur om bij hun buren, opa, oma en tantes en ooms loten te verkopen. Dat hoeft niet meer in 2021. Vanaf de start op 18 september is er een speciale webpagina waarop wij als vereniging de online loten verkopen.

80 % van uw lot gaat naar Pancratius

Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar Pancratius.

GA VANAF 18 SEPTEMBER NAAR DE SPECIALE PANCRATIUS-PAGINA EN BESTEL UW LOTEN !! 
(het vakje waarin u de verkoper moet invullen kunt u gewoon leeglaten)

Hoe koop ik loten?

Het kopen van loten kan op 2 manieren:

  1. Ga naar de speciale actiepagina, vul uw naam en rekeningnummer in koop het aantal loten dat u wenst
  2. Scan de QR-code, ga naar de pagina, vul uw naam en rekeningnummer in en koop het aantal loten dat u wenst.

Kan ik ook nog steeds zelf loten verkopen voor de club?

Ja, dat kan zeker. Net zoals vroeger kun je langsgaan bij je vader of moeder, je oma en opa of je buren, tantes en vrienden. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon. Je gaat naar de speciale verkooppagina van Pancratius en je vult voor jouw “klantjes” de gegevens in. Zij vullen hun rekeningnummer in voor een eenmalige machtiging en klaar is Kees.

Of nog makkelijker: stuur gewoon via Whatssapp of e-mail de link naar de actiepagina aan degene aan wie je wilt vragen ook loten te kopen voor Pancratius.

Koop groot in en koop een SUPERLOT

Ben je of heb je een bedrijf óf wil je als team Pancratius steunen met een groter bedrag in één keer, dan kun je ook een superlot kopen. Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Ook hiervan ontvangen wij als club 80% (= € 120,-). En natuurlijk maak je dan ook 50 x zoveel kans op één van de prijzen.

Klik hier als je direct een Superlot wilt kopen

Kan ik ook nog prijzen winnen?

Zoals gezegd, met het kopen van (super)loten steun je niet alleen Pancratius, maar maak je natuurlijk ook kans op een aantal hele grote prijzen, zoals 100.000 euro, een Seat mii eelctrico en een Keuken Kampioen cheque of één van de andere duizenden prijzen. Kijk op de website van de Grote clubactie voor een overzicht van alle prijzen die je kunt winnen.