Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Grote Clubactie: koop loten en steun Pancratius

11 oktober 2021
Grote Clubactie: koop loten en steun Pancratius

Op 18 september is de grote clubactie gestart. Voor 3 euro per stuk maakt u kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, een auto, een keukenbon ter waarde van 10.00 euro en nog duizenden kleinere prijzen.

De Grote Clubactie is vernieuwd en eenvoudiger dan ooit! Vroeger gingen de leden langs de deur om loten te verkopen. Dat hoeft niet meer in 2021. Via een speciale webpagina kunt u nog tot 23 november via een machtiging loten kopen. Daarmee maak je kans op flinke prijzen en steun je tegelijk onze club. Want van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar Pancratius.

BESTEL NU UW LOTEN  
(het vakje waarin u de verkoper moet invullen kunt u gewoon leeglaten)

Vul uw naam en rekeningnummer in koop het aantal loten dat u wenst; of

Nog makkelijker is het om de onderstaande QR-code te scannen. U komt dan op de speciale webpagina van Pancratius waar u uw naam en rekeningnummer invult en het gewenste aantal loten koopt.

Koop een SUPERLOT

Heb je een bedrijf óf wil je als team Pancratius steunen met een groter bedrag in één keer, dan kun je ook een superlot kopen. Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Ook hiervan ontvangen wij als club 80% (= € 120,-). En natuurlijk maak je dan ook 50 x zoveel kans op één van de prijzen.

Klik hier als je direct een Superlot wilt kopen

Wat kan ik winnen?

Zoals gezegd, met het kopen van (super)loten steun je niet alleen Pancratius, maar maak je natuurlijk ook kans op een aantal hele grote prijzen, zoals 100.000 euro, een Seat mii electric en een Keuken Kampioen cheque of één van de andere duizenden kleine prijzen. Kijk op de website van de Grote clubactie voor een overzicht van alle prijzen die je kunt winnen.