Close Menu
Meer dan een voetbalclub

We kunnen weer trainen

16 januari 2022
We kunnen weer trainen

Sinds 15 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden op de club, op het veld zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip. Het trainingsschema is dan ook weer aangepast aan de laatste mogelijkheden.

Download hier het trainingsrooster

Nog wel een paar regels:

  • Publiek (ouders) mogen we nog niet toelaten op het complex
  • De kantine mag niet open. Wel mogen we een consumptie-afhaalloket hanteren. Op dit moment kunnen we dat nog niet faciliteren.
  • De kleedkamers mogen open, maar zijn uitsluitend toegankelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB) door sporters van 18 jaar en ouder. Daarnaast dient in de gangen een mondkapje te worden gedragen door sporters van 13 jaar en ouder

Vervolg competitie

Dinsdag 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie met hopelijk verdergaande versoepelingen. Voor het vervolg van de competitie zetten we nu in op het weekend van 29 en 30 januari. Dit betekent dat alle competitie- en bekerwedstrijden tot en met 28 januari vervallen*. Na de persconferentie van de 25e hoopt de KNVB meer duidelijkheid te kunnen geven over het verloop van de competitie.