Close Menu
Meer dan een voetbalclub

In memoriam Bob Bekker

7 januari 2022
In memoriam Bob Bekker

Als vereniging zijnde beginnen wij dit jaar erg verdrietig. Vandaag is op 84 jarige leeftijd Bob Bekker overleden. Pancratius heeft zijn grootste supporter verloren.

Bob was één van onze oudste leden. Lid van de vereniging vanaf 1946. Lange tijd secretaris en tot op het laatst de inleidende schrijver van het wedstrijdboekje op zondag geweest.

Mopperend langs het veld

Bob was altijd bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal aanwezig en liep dan zijn rondjes langs het veld. Altijd een praatje makend met mensen en vaak wat mopperend op de speelwijze van spelers. Als oud voetballer had hij best wat zicht op het spelletje en hij genoot er van. In de rust een kopje soep en na de wedstrijd een drankje. 

Erelid en Gouden KNVB speld

Mede voor zijn vele activiteiten voor de club is Bob verschillende malen onderscheiden. Zo was hij erelid van de vereniging,heeft hij een koninklijke onderscheiding ontvangen en heeft hij vorig jaar nog de gouden KNVB speld mogen ontvangen. 
Bij de algemene ledenvergaderingen nam hij altijd als laatste het woord om het bestuur te bedanken voor hun inzet.
Nu mogen wij hém bedanken voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend.                                                                                                                                                  

Erehaag

Aankomende donderdag, 13 januari, willen wij bij de club afscheid van Bob nemen door een erehaag te maken voordat hij naar het crematorium wordt gebracht. Dat zal rond 13.50 uur zijn. Kom met velen om hem op deze wijze te herdenken en afscheid te nemen van een echte Pancratiaan. Wij wensen Ria, zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen alle sterkte en onderlinge verbondenheid toe in deze moeilijke tijd.