Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Voetbalkampen en Sport en fun kamp

16 juni 2022
Voetbalkampen en Sport en fun kamp

Schrijf jij je nu in voor het  sport en fun kamp van 18-22 juli of het zomervoetbalkamp van 22 – 26 augustus.

Was je erbij tijdens het voetbalkamp in de mei-vakantie? Was het leuk? De komende maanden organiseert Sport en Funkampen nog twee prachtige evenementen op de terreinen van SC Pancratius Badhoevedorp

ZOMER vakantie SPORT EN FUN KAMP | 18 - 22 juli | ma - vrij |

Het Sport & Fun kamp is voor ieder kind één groot feest. De gehele week ben je in de weer met verschillende sport en fun spellen. Van waterglijbanen en springkussens tot speurtochten van bal- en racketsporten tot quizzen. Uiteraard onder begeleiding van trainers met een ALO/SIOS of Sportachtergrond, wat zorgt voor een pedagogisch veilig leerklimaat, waarbij de motorische ontwikkeling optimaal wordt benut. Als kind krijg je de kans om kennis te maken met allerlei verschillende sporten, spellen, speurtochten, quizzen. Bij mooi weer verzorgen we een super leuk waterprogramma. Daarnaast wordt je natuurlijk bij je favoriete vriendjes of vriendinnetjes ingedeeld.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven
 

ZOMER vakantie VOETBALKAMP | 22 - 26 augustus | ma - vrij |

Het voetbalkamp bestaat uit het trainen van alle facetten van het voetbal in combinatie met een flinke dosis plezier. In de ochtend krijg je techniek trainingen en in de middag wedstrijden, speel je om verschillende prijzen en zijn er leuke fun-activiteiten. Denk aan voetbal gerelateerde springkussens en als het weer het toelaat verschillende waterglijbanen.
De voetbaldagen zijn een perfecte aanvulling op het voetbalseizoen of om kennis te maken met voetbal. Iedereen wordt ingedeeld op zijn of haar niveau. Als je op voetbal zit, zijn deze dagen perfect om een voorsprong te krijgen op je teamgenoten, doordat je de hele tijd met een bal bezig bent en je met allerlei facetten van het voetbal te maken krijgt.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven