Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Feestweekend Pancratius: de laatste kaarten

20 mei 2022
Feestweekend Pancratius: de laatste kaarten

Op 27 mei barst het feestweekend los. Woensdag 25 mei is de laatste dag van de voorverkoop. Wees er snel bij, want OP= OP

De voorverkoop van de kaarten loopt lekker. Dat is logisch want in het feestweekend van Pancratius treedt een keur aan artiesten op, waaronder Emma Heesters, Danny de Munk, Pascal Redeker, Niels Bode, Sonny Loco, John West, Xander de Buisonjé, Danny van Ingen, Quincy en DJ Dave, Wesley Klein, Yves Berendse, Niels Bode en Patrick Willemse.

Voorverkoopadressen

Het feestweekend zal plaatsvinden van 27 t/m 29 mei. Elke avond zijn er fantastische optredens. De voorverkoop van de kaarten is mogelijk op drie adressen in Badhoevedorp:

  • Kimmy’s Boutique, Pa Verkuyllaan 41, Badhoevedorp
  • Sport 2000 Havehals, Sloterweg 165, Badhoevedorp
  • BBM, Sloterweg 226, Badhoevedorp

Speciale aanbieding

De prijzen voor de kaarten hebben we laag kunnen houden, mede dankzij de gulle sponsors die ook dit jaar weer in grote getale ons feestweekend steunen. De kaarten voor 27 en 28 mei kosten daarom slechts EUR 15 per avond. Koop je kaarten voor zowel de vrijdag als de zaterdag, dan betaal je nog minder: slechts EUR 25,00 voor een passepartout! Op zondag is de entree gratis.

Let op: Kaarten kunnen uitsluitend contant worden betaald. Gelieve gepast te betalen.

Het programma

Vrijdag 27 mei

Optredens van: Emma Heesters, Danny de Munk, Pascal Redeker, Niels Bode en Sonny Loco.

Zaterdag 28 mei

Optredens van John West, Xander de Buisonjé, Danny van Ingen, Quincy en DJ Dave

Zondag 29 mei

Na afloop van de wedstrijd van Pancratius 1 zijn er optredens van Wesley Klein, Yves Berendse, Niels Bode en Patrick Willemse.