Close Menu
Meer dan een voetbalclub

informatie avond seizoen 2022-2023

13 juni 2022
informatie avond seizoen 2022-2023

Op 2, 9 en 14 juni organiseert Pancratius een informatieavond waarop ouders en kinderen die het komend seizoen graag bij Pancratius willen voetballen geïnformeerd worden door hoofdleiders.

Pancratius is een erg populaire vereniging waar verenigings gevoel, spelplezier en voetbalopleiding hoog in het vaandel staan. Elk jaar mogen we ons dan ook verheugen op de inschrijvingen van talloze enthousiaste nieuwe leden. Op de informatieavonden zijn hoofdleiders en mensen van de ledenadministratie aanwezig om u en uw kinderen te informeren over de mogelijkheden en om te kijken hoe die het beste aansluiten bij de voetbal ambitie en het talent van uw kind.

Inschrijving

Nieuwe inschrijvingen bij Pancratius worden alleen door de ledenadministratie geaccepteerd na goedkeuring door de Hoofdleider van de leeftijdscategorie waar de speler in uit zal gaan komen.  Nieuwe leden die geboren zijn in 2011 en eerder dienen direct een recente pasfoto in te leveren.

De Hoofdleider maakt de afweging tot acceptatie op basis van een aantal zaken:

  • het aantal beschikbare plaatsen in de betreffende leeftijdscategorie
  • de motivatie (waarom bij Pancratius voetballen?)
  • bereidheid van ouders/spelers tot het uitvoeren van vrijwilligerswerk (passend bij hun competenties) (Zie hierover ook de normen en waarden van Pancratius)

Bij beperkte plaatsingsmogelijkheden kan de hoofdleider zijn besluit ook nog laten afhangen van de postcode (Badhoevedorp en naaste omgeving voorrang) of voorrang geven aan inschrijvingen waar ook al een broer of zus lid is van onze vereniging.
Heeft u of uw zoon/dochter afgelopen seizoen gevoetbald bij een andere voetbalvereniging? Vergeet dan niet het lidmaatschap daar op te zeggen. De overschrijvingen worden digitaal afgewikkeld dus overschrijvingsformulieren behoren tot het verleden. 

LET OP!!: Inschrijven kan tot en met uiterlijk 14 juni!!, daarna is het NIET meer mogelijk

Informatieavonden

  • donderdag        2 juni van 19.00 tot 20.30 uur 
  • donderdag        9 juni van 19.00 tot 20.30 uur
  • dinsdag            14 juni van 19.00 tot 20.30 uur  

Heeft u direct al vragen, mailt u dan met onderstaande personen.

HOOFDLEIDERS