Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Pancratius versterkt zich met Jeremy van Empelen

16 mei 2022
Pancratius versterkt zich met Jeremy van Empelen

Opnieuw is Pancratius erin geslaagd de groep van de zondagselectie te versterken. Dit keer is het Jeremy van Empelen die de overstap maakt van Buitenveldert.

Jeremy is  22 jaar en voetbalt al bijna 10 jaar bij Buitenveldert. Op dit moment in het eerste van Buitenveldert zaterdag. Na contact met onze hoofdtrainer en kennismaking met de huidige spelersgroep heeft hij toch besloten zijn jeugdliefde achter zich te laten. Jeremy kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. De technische staf van Pancratius typeert hem als een typische box-to-box voetballer met een drive naar voren, voetbalinzicht en een functionele techniek. De speler die voordat hij bij Buitenveldert ging spelen ook nog voor DCG en AFC uitkwam heeft een goed gevoel bij Pancratius. 'Ik denk dat ik aansluit bij een erg goede en gezellige selectie. Hier hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen aan een aantal succesvole seizoenen.'

Andere versterkingen

Jeremy is de vierde aanwinst voor het volgende seizoen. Eerder al zegden Jens Bakker , Ties Gerritse en keeper René de Jong toe Pancratius in de breedte te komen versterken. Danny Hijzelendoorn heeft daardoor voor volgend seizoen een mooie groep jongens tot zijn beschikking om te gaan werken aan eenkampioenschap in de tweede klasse, al is het nog niet uitgesloten dat Pancratius nog dit jaar promoveert via de nacompetitie.