Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Pancratius heeft nieuwe hoofdsponsoren

1 juni 2022
vlnr: Dirk Louman, Mark Louman, Frans van Rheenen en Klaas Knegt

Tijdens de sponsoravond op 28 mei maakte Pancratius bekend dat Aannemersbedrijf D. Louman en Coffee Click de komende drie jaar samen hoofdsponsor worden van SCPB ’22.

Klaas Knegt van Coffee Click en (vader) Dirk en (zoon) Mark Louman zijn natuurlijk geen onbekenden van de club. Een half jaar geleden vatte René Bakker, bestuurslid Sponsoring, het plan op de heren uit te nodigen voor een lunch in een hotel in Amsterdam. Daar kregen zij het voorstel voorgelegd om als bedrijven gezamenlijk de nieuwe hoofdsponsor te worden van SCPB ’22.

Drie jaar

Nog tijdens de uitgebreide lunch kwamen beide bedrijven een sponsorovereenkomst overeen die hen de komende drie seizoen verbindt aan de nieuwe fusievereniging SCPB '22.
Binnenkort hoopt de club de nieuwe shirts te presenteren waarop de namen van Coffee Click en aannemersbedrijf D. Louman zullen pronken. De club is enorm blij met de steun van deze bedrijven en beveelt ze van harte aan bij haar leden.

Ramada Hotel

Voordat Frans van Rheenen de drie heren uitnodigde op het kleine podiumpje van de sponsortent, nodigde hij directeur John van Nieuwland van het Ramada Hotel uit op het podium. Van Nieuwland werd bedankt voor de afgelopen drie jaar waarin hij – tijdens de heel lastige coronatijd – de hoofdsponsor was van Pancratius.