Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Nieuwe tenues SCPB '22: verplicht vanaf nieuwe seizoen 22/23

27 juni 2022
Nieuwe tenues SCPB '22: verplicht vanaf nieuwe seizoen 22/23

In dit bericht volgt belangrijke informatie over de nieuwe tenues die verplicht gedragen moet worden vanaf de start van het nieuwe seizoen. 

De afgelopen periode is er door veel mensen hard gewerkt aan de totstandkoming van de fusie tussen RKSV Pancratius en SC Badhoevedorp. Afgelopen maart is op twee historische ALV’s bijna unaniem vóór de fusie van beide verenigingen gestemd. In het nieuwe seizoen starten we dus als één vereniging: Sportcombinatie Pancratius Badhoevedorp, oftewel SCPB’22.

Tenues

Bij een nieuwe vereniging hoort uiteraard een nieuw tenue en een nieuw logo. De presentatie hiervan is reeds te zien geweest op Instagram, Facebook en op deze site. Als vereniging hebben we samen met onze kledingleverancier Sport 2000 Haverhals (Sloterweg Badhoevedorp) en de fabrikant Stanno alles op alles gezet om de vereniging te voorzien van de nieuwe tenues voor aanvang van het nieuwe seizoen. Momenteel worden deze tenues geproduceerd en kunnen wij naar verwachting medio augustus de uitlevering starten. Lees ook de belangrijke mededeling aan het eind van dit bericht!

Pakketten

Als vereniging willen we de tenues tegen acceptabele prijzen leveren aan onze leden. Mede door de coöperatieve opstelling van Sport 2000 Haverhals zijn we hier in geslaagd. Sport 2000 Haverhals heeft besloten de pakketten tot en met 1 oktober 2022 tegen een mooie korting aan te bieden. Let straks wel op bij het bestellen van de kleding: er is een onderscheid tussen de pakketten ‘basis/future/keepers/senioren’ en ‘selectie’. Voor keepers wordt het thuisshirt en -short vervangen voor een keeperstenue. Kijk goed naar de teamindeling op de site in welk team je speelt en welke kleding je dus nodig hebt aan de start van het seizoen! Onze trainers zullen we separaat berichten over de uitlevering van hun kleding.

Pakket 1 (basisspelers, futurespelers jeugd, keepers + seniorenspelers)

Prijs leden SCPB’22 is € 50,00 - Winkelwaarde € 105,00 (jr) en € 107,00 (sr)

Inhoud: wedstrijdshirt, wedstrijdshort, wedstrijdsokken, uit/trainingsshirt, uit/trainingsshort, uit/trainingssokken

Pakket 2 (selectiespelers)

Prijs leden SCPB’22 is € 90,00 - Winkelwaarde € 142,50 (jr) en € 151,00 (sr)

Inhoud: wedstrijdshort, wedstrijdsokken, uit/trainingsshirt, uit/trainingsshort, uit/trainingssokken, drilltop en lange trainingsbroek

Pakket 3 (sponsorpakket)

Prijs leden SCPB’22 is € 100,00 - Winkelwaarde € 113,00 (jr) en € 119,00 (sr)

Inhoud: drilltop, lange trainingsbroek en sporttas

Belangrijk

De kleding is op dit moment nog niet beschikbaar. Het heeft dus ook nog geen zin om nu contact op te nemen met Sport 2000 Haverhals of de vereniging. De exacte logistieke gang van zaken zullen we bekend maken zodra we weten wanneer de kleding daadwerkelijk in de winkel ligt. Uitgangspunt is uiteraard dat elke speler bij de start van het seizoen (3/4 september 2022) over de nieuwe kleding beschikt en dat de trainers voorzien zijn van hun trainingskleding.