Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Extra hulp in de kantine is welkom

26 augustus 2022
Extra hulp in de kantine is welkom

Dit is een oproep voor alle leden, ouders en andere liefhebbers die graag bij SCPB ’22 komen. Steek je handen uit de mouwen en meld je aan als barmedewerker. 

Vanaf dit jaar zijn Pancratius en SC Badhoevdorp gefuseerd. De nieuwe vereniging, SCPB ’22, heeft nóg meer leden. Het zal dus in onze kantine nóg drukker worden. Dat is goed nieuws, maar het betekent ook dat we nóg meer handjes nodig hebben om iedere bezoeker te voorzien van een natje en een droogje.  

Sluit je aan bij een ploegendienst

In principe draaien we de bar in ploegendiensten. Dat wil zeggen dat we op de zaterdagen én zondagen twee ploegen nodig hebben; eentje van 8.30 – 13.00 uur en eentje van 13.00 – 18.00 uur. Een barploeg bestaat idealiter uit 4 personen. Dat betekent dat we elk weekend 16 mensen nodig hebben om de kantine op een prettige manier te kunnen bemensen. Om het voor iedereen leuk te houden en te zorgen dat vrijwilligers niet te veel worden belast, streven we ernaar dat elke ploeg "slechts" eens in de vier weken “aan de beurt” is. En dat betekent weer dat we voor een volwaardige bezetting 64 vrijwilligers nodig hebben. 

Kom jij de gaten in het barschema opvullen?

Gelukkig zijn de barschema’s voor het komende seizoen al weer aardig ingevuld, maar er zijn nog wel gaten in het schema, oftewel: ploegen die aangevuld moeten worden. We roepen iedereen dan ook op om eens een praatje te komen maken met de barmedewerkers om je te laten informeren wat het werk inhoudt en vooral ook om te ervaren hoe leuk en gezellig het is om deel uit te maken van een hechte groep vrijwilligers. Je maakt kennis met nieuwe mensen en krijgt veel waardering van de gasten die onze kantine bezoeken. 

Meld je aan bij Ron Schönhage

Zelf ben ik natuurlijk ook regelmatig achter de bar te vinden. Spreek me dus aan. Of stuur me een mail op timmer.marron@gmail.com, dan maken we een afspraak zodat ik je alles kan vertellen over het werk achter de bar.  Als hoofd van alle barploegen, reken ik op jullie enthousiasme. 

Ron Schönhage