Close Menu
Meer dan een voetbalclub

Steun SCPB '22 via Rabo Clubsupport

24 september 2022
Steun SCPB '22 via Rabo Clubsupport

Bent u rekeninghouder bij de Rabobank, stem dan op SCPB '22 tijdens de actieweken van 5 tot en met 27 september en bezorg de club een mooi financieel extraatje in deze zware tijden.

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. De Rabo Bank staat vierkant achter de clubs. Daarom organiseert de bank ook dit jaar de actie Rabo Club Support. Steun je club en ga naar de actiepagina en stem op SCPB '22. 

STEM NU 

Waarom moet ik stemmen?

Waarom zou je stemmen op SCPB '22? Ten eerste natuurlijk omdat het al jaren JOUW club is waar je per jaar al gauw honderden uren doorbrengt. Ten tweede omdat JOUW club in deze dure tijden wel wat extra financiële ondersteuning kan gebruiken. 

Ons doel voor dit jaar

Wij hebben veel hele trouwe vrijwilligers. Sommigen zijn al tientallen jaren aan de vereniging verbonden. Het ondersteunen van de vereniging is zowel voor hen als voor ons als club uitermate belangrijk. Om er voor te zorgen dat ze ook de komende jaren bij de vereniging betrokken kunnen blijven willen we een aantal noodzakelijke aanpassingen en investeringen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een elektrische kar om de materialen te vervoeren naar de velden of aanpassingen in het clubgebouw.

Vorig jaar ruim 3.000 euro binnengehaald

Om iedereen met veel plezier te kunnen laten voetballen zijn, naast de inzet van al onze vrijwilligers, goede materialen noodzakelijk. Ballen, hesjes, kleding, verlichting, pionnen en natuurlijk: de doelen. Een aantal van de huidige (pupillen)goals was aan vervanging toe. De Rabobank Clubsupportactie van vorig jaar leverde vorig jaar een mooi bedrag op van ruim 3.000 euro. Dat geld hebben wij zeer nuttig kunnen besteden.  

Stemmen

Bent u rekeninghouder? Ga dan direct naar de actiepagina en stem op SCPB '22. De actie loopt van 5 september tot en met 27 september.